Flera i Skrivarcirkeln har kommit med idéer för att sprida information om oss i regionen. En av dessa är att Skrivkonst förändrar hemsidan och gör vårt forum för skrivtips och alster synligt.

En annan är att vi tillverkar snygga visitkort och dekaler för våra bilar, helst lagom till att vi öppnar dörrarna för senhösten pubkvällar.

Ni har väl inte missat att vi ska ha Poetry Slam i Arvika med början i oktober? Undertecknad tycker det är en trålande idé och har kontaktat bland annat Stalama för en offert. Nu behöver vi er hjälp att snabbt skicka in designförslag på vad Skrivkonst ska få för logga.

Ett önskemål från min sida är att en fjäderpenna och/eller bläckhorn ska vara med, men det är som sagt ett önskemål, och det är fritt fram att komma med andra förslag. Men tänk på att ett objekt bör vara lämpligt för att smälta in i texten ”Skrivkonst”. (En fjäderpenna är lämplig så till vida att den kan bindas samman med texten – som en handstil från pennan.)

Några dekaler kommer innehålla undertexter som ”Arvika Poetry Slam” och även ”Vi tar dig på orden”, som ju är vår slogan.  Stalama har 3-D dekaler som ger ett fantastiskt djup, så det kan bli effektfullt med färgerna rött, guldgult och svart. Eller vad säger ni?

Tänk ”bil”, när ni håller på med utkasten, men glöm inte att loggan ska passa för mindre märken till exempelvis skrivblock, pärmar eller affischering.

Exempel, skrivstil

Exempel, skrivstil