Ny hemsida för Skrivkonst!


Vill du få ditt manuskript bedömt-, eller på annat sätt bearbetat av vår lektör, Isabella Mendrix? Då kan du med förtroende vända dig till oss för en prisvärd, konstruktiv och kvalificerad bedömning.

Det är redaktörer/lektörer som är förlagets rådgivare i fråga om vilka manuskript som ska refuseras, eller antas för utgivning. Skillnaden mellan en redaktör och lektör är idag ganska liten.
Förenklat kan man säga att lektörens arbete består av att läsa manus, bedöma dess litterära kvalitéer och skriftligen sammanfatta sitt omdöme för att ge författaren ökade förutsättningar i sin kontakt med bokförlagen. Resultatet brukar kallas för utlåtande.

Du kan läsa mer om om tjänsten om du navigerar i menyraden högst upp på sidan.

Kontakt

Du är välkommen att när som helst kontakta oss om lediga tider för manusgranskning, kostnader och andra frågeställningar. Detta gör du enklast genom att skicka email direkt till lektören.
Mer upplysningar om arvode, vem lektören är och vad som är bra att känna till kan du läsa mer om, om du navigerar i övre menyn.


Var varmt välkommen!
Isabella Mendrix lektörstjänst

Skrivkonst har ny hemsida!
www.skrivkonst.se


Vill du få ditt manuskript bedömt, eller på annat sätt bearbetat av vår lektör, Isabella Mendrix? Då kan du med förtroende vända dig till oss för en prisvärd, konstruktiv och kvalificerad bedömning.Du kan läsa mer om Skrivkonst, om du besöker den nya hemsidan: www.skrivkonst.se

Epost: isabella@skrivkonst.se

Du är välkommen att när som helst kontakta oss om lediga tider för manusgranskning, kostnader och andra frågeställningar.


Var varmt välkommen!