Nästa upplevelseresa blir intressant för alla som anmäler intresse!
Det blir spökvandring med middag, och det vet jag gillas av många i skrivarcirkeln. Den här upplevelsen blir en present från Skrivkonst till sina äldsta medlemmar i skrivarcirkeln och kommer bli av i jul, men naturligtvis får alla hänga med. Kostnaden är bara 696 kr för två personer, så prata ihop er med varandra.
Naturligtvis återkommer jag med närmare besked om datum, men en kort briefing kommer här.

spökeGöteborg bär på många kusliga historier och sägner, och det kommer kittla de övernaturligt fängslade författarnas inspirationsnerv ganska rejält, Och vem av oss älskar inte skriva och läsa spökhistorier?
Detta är en genre som vi kommer fördjupa oss i den här helgen, och därför kommer jag något fyndigt döpa eventet till ”Spökskrivarna”

Vad gör vi?
Vi ska bland annat åka med en hemsökt spårvagn från 1920. Den sägs ta sina resenärer till dödsriket, så för säkerhets skull äter vi ”den sista måltiden” före vi åker. Spökmiddagen, en trerätters härlig middag, äter vi på Café Kronhuset i Göteborg.
Resan kommer vara guidad och dramatiserad av skådespelare och ta över 3 timmar. Vi har flera platser att välja bland, så kanske blir det ett besök på hotell Eggers där det sägs finnas hemsökelse på rum 297, eller så frestas vi mera av spöket på Börshuset.
Vi gör upp närmare planer inom kort.