writingMed ViaCompetence har jag äntligen fått ett perfekt webbaserat verktyg för genomförandeplaner av mina skrivarkurser och andra aktiviteter, som jag kommer ta i bruk under senhösten. Än så länge är jag lokalt placerad i Arvika och med Värmland som min vidaste omkrets, men genom den här högklassiga plattformen kan jag nå ut på riksnivå – vilket jag ser fram emot och är något jag uppfattat som efterlängtat.

Plattformen kommer hjälpa mig att få ett kvalitetssäkert och effektivt flöde i hela alla mina enkla och mer avancerade utbildningsprocesser; allt från individuell till gruppplanering, information, elevers ansökan, antagning till genomförande, uppföljning och utvärdering, och detta gäller även när det gäller samordnade fritidsaktiviteter.
Ibland gör vi resor under en helg där vi slappnar av och umgås, med vårt gemensamma största intresse i fokus – skrivandet.

Nyligen var vi till Höllviken i Skåne, där jag emellanåt håller några poesi- och skrivarcirklar. Stället är över huvud taget perfekt för författare – blivande som etablerade – som söker några dagar eller veckors avskildhet för att lägga sista handen vid ett skrivprojekt, eller för att bara koppla av och njuta av att äntligen vara klar.
Fördelen med ViaCompetens är att den är portabel och jag behöver inte missa ett enda steg i mina elevers eller deltagares utveckling, under tiden jag är på resande fot. Det är givetvis en garanterad trygghet att ta med sig och skapar mindre stress.
Håll alltså utkik inför öppnandet i höst, ni kommer inte bli besvikna på de nya erbjudande som kommer lanseras här.