livsrumEn anrik gård i Skåne kallas för Ateljé Livsrum och drivs av värdparet Rose-Marie Karlsson och Mikael Lundberg. De har verkligen funnit ett namn till sin egen sorts änglagård som överensstämmer väl med vad man förknippar med just livsrum. Ett ställe som man genast känner att man vill komma tillbaka till – snart.
En riktig lantidyll kan man uppleva här, en som känns precis som att träda in i en saga. På riktigt.
Här kan föreningar och företag hålla inspirerande temakvällar och konstnärer ha sina utställningar. Fest, samkväm, bröllop, konferens, eller bara vanliga möten – allt passar in i den här underbara miljön.

Livsrum erbjuder på alla sätt positivt annorlunda fest och konferenslokaler och ligger belägen i Ängelholm i Härninge kommun. Stället är bland annat omtyckt för sin otroligt goda hemlagad mat och har fått många eloger för det vänliga bemötandet. Visst låter det väl lockande? Flera väljer att hålla bröllop här, och jag förstår dem. Inte bara för den korsvirkesbyggda och gemytliga 1700-talsmiljön, utan också för att den avspända, mysiga stämningen på gården är minnesvärd och maten utöver den vanliga; den består av närproducerade råvaror som är en ren sinnesupplevelse att avnjuta.

Nej, en charmigare lantidyll är svår att finna, och därför ska vårt författarsällskap dit , helst innan året är slut.
Alla måste följa med, för detta blir en resa som kommer lämna avtryck i skaparkraften inte göra någon besviken. Inspirationskällor kommer det finnas gott om!
Här kan vi bjuda in en intressant profil för en timmes föreläsning inom ett av våra egna intresseområden, vilket säkert blir poesi, men vi kommer också ta del av det vackra landskapet och naturen. Vill ni hänga på, så anmäl ert intresse till föreningen snarast möjligt, så bokar vi!

 

livsrum1